Gėjų ir lesbiečių lesinamas antstolis Rimantas Vižainiškis eksponuoja savo profesinį neįgalumą ir teismų korupciją

https://www.laisvaslaikrastis.lt/geju-ir-lesbieciu-lesinamas-antstolis-rimantas-vizainiskis-eksponuoja-savo-profesini-neigaluma-ir-teismu-korupcija/

Kodėl „Tulpinių“ grupuotės  paslaugos tapo visiškai nepaklausios? Ogi todėl, kad šias paslaugas iš „Tulpinių“ perėmė itin agresyvios nacionalsocialistų grupuotės, prieš 3 dešimtmečius užvaldžiusios LT teritoriją.  Ką tik visai atsitiktinai išsigrynino LT teismų sistemos ir antstolių mafijos bendrininkavimo schema. Dabar tūlą pilietį apiplėšti, iš jo visiškai visą turtą atimti yra itin paprasta. Tarkime, kad pagal kriminalinio elemento užsakymą taip vadinamas teismukas gali jam priteisti iš kerpamos avelės kosminio dydžio pinigų sumą. Paskui atrišami aštriadančiai pitbuliai „fas!”. Antstolis lyg maitvanagis teismuko naujai iškepto „skolininko” turtą puola įnirtingai draskyti.

LL portale šiemet publikacijoje „Aukščiausiojo teismo teisėjai Sigita Rudėnaitė, Donatas Šernas, Gediminas Sagatis, Goda Ambrasaitė-Balynienė antstolių korupcijos tinkle“ jau buvo kritikuojamas tūlas antstolis Rimantas Vižainiškis, teisėjų tuntą į spąstus atviliojęs. Bet kritika jam kaip nuo žąsies vanduo.

Nes, kaip matyti,  antstolio daromas šunybes Lietuvos antstolių rūmų pirmininkė antstolė Inga Karalienė berods visokeriopai užmaskuotu būdu giria ir sveikina. Todėl nacių užvaldytoje LT teritorijoje mafija galėjo pernelyg stipriai įsijausti į nebaudžiamų žąsinų vaidmenį. Ir kaip gi juos, brolyti, tuos užkietėjusius antstolius gali nubausti, jei mafija įsikerojo taip, kad jos valiai besąlygiškai ir vergiškai paklūsta visų trijų pakopų  teismų sistema?

Tai ne antstolio Rimanto Vižainiškio išmislas, bet ko gero pačios antstolės Ingos Karalienės komandosų pamėtėta idėja  apdėti nepakeliamomis baudomis kiekvieną pilietį, kuris išdrįso skųstis teismui dėl antstolio savivalės, piktnaudžiavimo ar neteisėtų veiksmų. Bauduoti kiekvieną pilietį, kuriam prigimtinis orumas neleidžia, kad į jį banditai kojas valytųsi.

Tai, kad turėdamas šiokį tokį teisininko išsilavinimą antstolis Rimantas Vižainiškis, kaip taisyklė, „samdo“ nagingų advokatų kontorą, kad skundo dėl antstolio veiksmų atveju advokatas pateisintų prieš teismą dėl nesibaigiančius antstolio  piktnaudžiavimus ir teisės pažeidimus, savaime įrodo, kad R. Vižainiškis akivaizdžiai demonstruoja, kad turi profesinį invalidumą.

Vien tai, kad antstolis R. Vižainiškis moka advokatų kontorai „pastovią taksą“ 1800 Eur už savo negebėjimą surašyti atsiliepimą teismui, gali reikšti, kad dalis sumos už palankų sprendimą gali nubyrėti teisės tarnams. Gal būt advokatai antstolių pinigus neša į teismą, o gal ir neneša, bet antstoliai visais be išimties atvejais bylas laimi ir tuos prievarta atplėšiamus iš piliečių 1800 Eur teismai priteisia antstoliams. O tai gali suponuoja, kad labai tikėtina jog teismai be korupcijos yra kaip LT tauta negalinti egzistuoti be nacių valdžios. Taigi, mano galva, pagaliau atėjus datai V ar Z,  LT teritorijos denacifikaciją reikėtų pirmiausia pradėti nuo teisėjų.

Negana to R. Vižainiškis turi įžūlumo reikalauti teismo skirti baudą piliečiui, kuris pasinaudojo savo teise teisme ginti savo pažeistas teises. Ir tai nėra iš piršto laužta informacija. Kaip antai 2022 m. gegužės 19 d. teismo nutartimi civilinėje byloje Nr. 2YT-14723-534/2022 Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Audrius Žiedelis pareiškėjo Z.Š. skundą be jokių teisinių  argumentų darkyte sudarkė,  skundą atmetė, o antstolio Rimanto Vižainiškio naudai antstolio turėtas advokato „teisinės pagalbos“ išlaidas 907,50 eurų dosniai priteisė.

Matomai galimai noras tarnauti Cosa Nostrai galėjo būti toks galingas, kad galima įtarti, jog teisėjas net nesivargino patikrinti, ar ši suma neviršija apribojimų, kuriuos nustato LR teisingumo ministro rekomendacijų 8 punktas. Na, o oficialiai – 907,50 eurų sumos gavėjas yra spaudoje jau linksniuota  itin apsukri „Verslo angelų“ advokatų kontora „Zeta Law“  ir jos apsaugokdie „Zet“  advokatai Valdemaras Stančikas ir Jonas Bložė.

Prasminga pridurti, kad antstolis Rimantas Vižainiškis susirado madingą lesyklą. 2013-01-16 dieną 15min.lt rašė, kad Vilniaus miesto savivaldybės administracija svarstė Lietuvos gėjų lygos prašymą organizuoti gėjų eitynes Vilniaus Lukiškių aikštėje.  Atvykę į posėdį gėjai ir lesbietės posėdžiavusiesiems padarė staigmeną – posėdžio eigos faktines aplinkybes Lietuvos gėjų lygos prašymu fiksavo antstolis Rimantas Vižainiškis (!).

Taigi, regis pasipustė įvairiaspalves plunksnas Rimantas Vižainiškis ir sumąstė, kad jam itin apsimoka visapusiškai remti totalitaristų-globalistų subrandintą žmonijos išnaikinimo (depopulation) idėją.

Teksto autorė išsakė nuomonę dėl korupcijos ir kritikavo teisminę valdžią, siekdama tobulinti teismų ir antstolių veiklą, neturėdama jokio tikslo reikšti nepagarbą antstoliams, advokatams, teisėjams ir teisingumą vykdančiam teismui.

Ugnė Kryžiutė

Šaltinis:

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/vilniaus-savivaldybe-gejams-siulo-rengti-eitynes-lukiskiu-aiksteje-56-297259